Generationsskifte hos Odden Fisk

Tiden er inde til et generationsskifte hos Odden Fisk, som siden d. 1. December 1999 og 23 år frem har været ejet og drevet af Peter Fischer.

Igennem de sidste 5 år har datteren Emma og svigersønnen Tim, været i oplæring som en fast del af medarbejderstaben, og har dermed haft de bedste forudsætninger, for at overtage Odden Fisk.

​Overtagelse den 1. december 2022​

“Vi vil køre butikken videre med samme ånd, med friske råvarer og delikatesser lavet fra bunden. Vi vil bibeholde det autentiske udseende og charme i butikken, som i sig selv har stor betydning for butikkens gode renommé”

“Vi har haft butikken i øjnene i flere år nu og det er endelig vores tur til at vise hvad vi kan og vi glæder os meget til at komme i gang”​

Mere om vores forretning

​Odden Fisk som nu er ejet af Emma Fischer og Tim Trevor er en forretningen der består af en butik, en køkkenafdeling og en slagterafdeling. I butikken har vi servicemedarbejdere, som sørger for, at kunderne får en god og spændende oplevelse i en autentisk fiskebutik. 

Vi har i køkkenafdelingen en køkkenassistent, som sørger for forberedelse af delikatesse disken, så der er et stort og nyt udvalg af diverse delikatesser hver dag. 

I slagterafdelingen har vi 2-4 slagtere, som sørger for, at vi har et flot og stort udvalg af nye friske fisk og skaldyr hver dag. De sørger også for at filetere og sortere de mange ferske fisk, som kommer ind fra nær og fjern. Nogle af disse fisk og skaldyr, bliver desuden sendt videre til mange lokale restauranter, samt til andre fiskehandlere. Derudover sørger vores dygtige slagtere for, at vi har et stort udvalg, af hjemmerøgede fisk f. eks. Laks, makrel, sild, og i sæson vil der også være røget rejer og grønmuslinger.

I sommerperioden har vi desuden et gårdhavemiljø, hvor vi serverer lette fiskeanretninger. Her vil der være fokus på hygge med familien og en stemning man kun kan opleve i havnemiljøet. 

Virksomheden har frem til d 1. december 2022, været drevet af Peter Fischer, som købte den d 1. december 1999. En forretning der stort set kun bestod af 3 spande sild. Igennem årerne har han formået at opbygge en forretning, med et bredt og stort sortiment af alt fra fisk og skaldyr til delikatesser og røgvarer.

Og den er derefter overtaget af os; Emma Fischer og Tim Trevor, datter og svigersøn til Peter. Vores passion er at bibeholde det autentiske og gode miljø, med massere af gode råvarer.

Målet for forretningen er, at vi fortsat vil videreudvikle, samt følge kundernes ønsker og behov.​

​​Følg Odden Fisk på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Odden Fisk I/S

Vestre Havnevej 39

4583 Sjællands Odde

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 59 32 62 40

E-mail: fisk@oddenfisk.dk

CVR: 43636065

Åbningstider

Åbningstider kan variere efter sæson
​Se under Åbningstider

banner_groen_99x32