NYHED
1372943


​​Om os

Ude på Sjællands Odde havn ligger vores hyggelige fiskeforretning, der byder på et stort udvalg af friske fisk, røgvarer og lækre fiske- og skaldyrssalater. Der er altid en rigtig god betjening, med råd og vejledning til valg af fisk og tilberedning.

Vi har åbent hver dag, hele året rundt med få dage til undtagelse.

Nemlig d. 24. og 25. december, samt 1. januar.

Kontakt os i dag!

Vi besvarer dem gerne. Send os dine spørgsmål via nedenstående kontaktformular. Vi glæder os til at hjælpe dig 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mere om vores forretning

Forretningen består af butik, en køkkenafdeling og en slagterafdeling. I butikken har vi butiksassistenter og servicemedarbejdere, som sørger for at kunderne får en god og spændende oplevelse i en autentisk fiskebutik.


Vi har i køkkenafdelingen en køkkenassistent, som sørger for forberedelse af delikatessedisken, så der er et stort og nyt udvalg af diverse delikatesser hver dag.
I slagterafdelingen har vi 2-4 slagtere, som sørger for at vi har et flot og stort udvalg af nye friske fisk og skaldyr hver dag. De sørger også for at filetere og sortere de mange ferske fisk som kommer ind fra nær og fjern. Noget af dette fisk og skaldyr bliver desuden sendt videre til mange lokale restauranter samt til andre fiskehandlere. Derudover sørger slagterne for røgning af de mange varianter af fisk og skalddyr.

I sommerperioden har vi desuden et gårdhavemiljø hvor vi serverer lette fiskeanretninger.

Odden Fisk har frem til d 1. december, været ejet af Peter Fischer, som han købte d 1. december 1999. En forretning der stort set kun bestod af 3 spande sild. Igennem årerne har han formået at opbygge en forretning med et bredt og stort sortiment af alt fra fisk og skaldyr til delikatesser og røgvarer.

​Den 1. december 2022 bliver virksomheden overtaget af datter Emma Fischer og svigersøn Tim Trevor. Vores passion er at bibeholde det autentiske og gode miljø, med massere af gode råvarer. 


Målet for forretningen er at vi fortsat vil videreudvikle, samt hele tiden at følge kundernes krav og behov, i blandt andet teknologi og økologi.

​​Følg Odden Fisk på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Kontakt Odden Fisk

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Odden Fisk v/Peter Fischer

Vestre Havnevej 39

4583 Sjællands Odde

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 59 32 62 40

E-mail: fisk@oddenfisk.dk

CVR: 25063708

Åbningstider

Åbningstider kan variere efter sæson
​Se under Åbningstider