Mere om vores forretning
Forretningen består af en butik, en køkkenafdeling og en slagterafdeling. I butikken har vi servicemedarbejdere, som sørger for, at kunderne får en god og spændende oplevelse i en autentisk fiskebutik.
Vi har i køkkenafdelingen en køkkenassistent, som sørger for forberedelse af delikatesse disken, så der er et stort og nyt udvalg af diverse delikatesser hver dag.
I slagterafdelingen har vi 2-4 slagtere, som sørger for, at vi har et flot og stort udvalg af nye friske fisk og skaldyr hver dag. De sørger også for at filetere og sortere de mange ferske fisk, som kommer ind fra nær og fjern. Nogle af disse fisk og skaldyr, bliver desuden sendt videre til mange lokale restauranter, samt til andre fiskehandlere. Derudover sørger vores dygtige slagtere for, at vi har et stort udvalg, af hjemmerøgede fisk f. eks. Laks, makrel, sild, og i sæson vil der også være røget rejer og grønmuslinger.
I sommerperioden har vi desuden et gårdhavemiljø, hvor vi serverer lette fiskeanretninger. Her vil der være fokus på hygge med familien og en stemning man kun kan opleve i havnemiljøet.
Virksomheden har frem til d 1. december 2022, været ejet af Peter Fischer, som købte den d 1. december 1999. En forretning der stort set kun bestod af 3 spande sild. Igennem årerne har han formået at opbygge en forretning, med et bredt og stort sortiment af alt fra fisk og skaldyr til delikatesser og røgvarer.
Og den er derefter overtaget af os; Emma Fischer og Tim Trevor, datter og svigersøn til Peter. Vores passion er at bibeholde det autentiske og gode miljø, med massere af gode råvarer.
Målet for forretningen er, at vi fortsat vil videreudvikle, samt følge kundernes ønsker og behov.