Gå på opdagelse i vores store udvalg af frisk fisk

Vi finder den helt rigtige fisk til dig

I Odden Fisk på Sjællands Odde har vi altid et stort udvalg af frisk fisk. Hvis du er på udkig efter en helt bestemt fisk, eller hvis du ønsker at se nærmere på vores udvalg af årstidens friske fisk, så kan du altid komme forbi vores fiskehandler. Her tager vi imod mange kunder fra lokalområdet, herunder Odsherred og Nykøbing Sjælland, men du er selvfølgelig velkommen, uanset hvor du kommer fra.

Følg med på vores Facebook, hvis du ønsker at holde dig opdateret med vores aktuelle udvalg af friske fisk. Her laver vi også helligdagsinspirerede bestillingsmuligheder og meget andet. Vi forsøger at omfavne vores kunders forespørgsler så godt, vi kan. Vi er derfor også friske på en udfordring, så spørg endelig, hvis der er noget særligt, du har i tankerne.

Frisk fisk efter årstiden

Vi har altid et stort udvalg af frisk fisk efter årstiden. Nedenfor kan du se vores fiskekalender, hvor vi har beskrevet, hvilke fisk vi typisk har i løbet af året. Det gælder de udvalgt fisk: torsk, havørred, hornfisk, lange, lyssej/mørksej, makrel, multe, pighvar og slethvar. Du kan desuden se mere her, hvis du vil holde dig opdateret med den nuværende bestseller i butikken og blive inspireret med opskrifter.

Fiskekalender:

Januar: Torsk

Februar: Torsk

Marts: Torsk, Havørred

April: Torsk, Havørred, Hornfisk, Lange, Multe, Pighvar

Maj: Torsk, Havørred, Hornfisk, Lange, Multe, Pighvar, Slethvar

Juni: Torsk, Havørred, Hornfisk, Lyssej/Mørksej, Multe, Pighvar, Slethvar

Juli: Havørred, Hornfisk, Lyssej/Mørksej, Makrel, Multe, Pighvar, Slethvar

August: Havørred, Lange, Lyssej/Mørksej, Makrel

September: Torsk, Havørred, Lange, Lyssej/Mørksej, Makrel

Oktober: Torsk, Havørred, Makrel

November: Torsk

December: Torsk

Foruden vores friske fisk har vi også altid en disk, der er sprængfyldt med lækre fiskesalater, sandwich og andet, der er lige til at tage med hjem til frokostbordet.

Kontakt os hvis du vil høre mere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvilke slags frisk fisk, du kan finde lige nu, så kan du altid ringe eller skrive til os. Ellers ser vi dig meget gerne her i butikken, hvor du selv kan få lov til at se vores store udvalg og få personlig rådgivning og betjening, så du kommer hjem med den helt rigtige friske fisk.

​​Følg Odden Fisk på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Odden Fisk I/S

Vestre Havnevej 39

4583 Sjællands Odde

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 59 32 62 40

E-mail: fisk@oddenfisk.dk

CVR: 43636065

Åbningstider

Åbningstider kan variere efter sæson
​Se under Åbningstider

banner_groen_99x32